injectables

—— About injectables

Botox
Natuurlijke veroudering en frequente gezichtsspier contracties (zoals fronzen) dragen bij aan de vorming van rimpels, plooien en lijnen die u er boos, moe of ouder uit kunnen laten zien. Hoewel veroudering natuurlijk onvermijdelijk is, beschikt Skin Care over verschillende cosmetische behandelen die de meest opvallende gezichtsimperfecties kunnen verminderen en/of voorkomen, bijv. met een Botox behandeling. Daarnaast kan een Botox behandeling in sommige gevallen ook hoofdpijn en migraine wegnemen. In onze salon wordt bij een Botox behandeling uitsluitend gebruik gemaakt van het product Bocouture© van de Duitse firma Merz.

Fillers
Naast de Botox behandelingen behoren onder andere hyaluronzuur Fillers tot de behandelingsmogelijkheden. Fillers kunnen zorgen voor een jeugdiger uiterlijk door verschillende lijnen en rimpels op te vullen, zoals lachrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes en andere gezichtsplooien. Ze kunnen ook worden gebruikt om de lippen, wangen en andere gelaatstrekken voller te maken.

Arts
De behandelingen in onze kliniek worden uitgevoerd door drs. E.H. Pasveer, een BIG-geregistreerde en tevens gecertificeerde arts met ruime ervaring binnen de chirurgie alsmede cosmetische geneeskunde. Hij heeft passie voor esthetiek en onderscheidt zich door zijn vakinhoudelijke kennis en technische vaardigheden, waarbij kwaliteit en veiligheid zijn prioriteit heeft.

Behandeling
In ons boekingssysteem kunt u alle verschillende behandeling alsmede tarieven vinden. Het is altijd mogelijk om allereerst een gratis en vrijblijvende intake in te plannen.

Een afspraak met de arts zal, in ieder geval, bestaan uit:
  • Kort overleg
  • Medische intake
  • Injecties
  • Advies rondom nazorg

drs. E.H. Pasveer

Injectables

Prijzen

Botox 

Fillers

 

119,-

Variabel

 

per zone

per behandeling