microneedling

—— About microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij de huid wordt gestimuleerd om zichzelf te herstellen en te vernieuwen door middel van microscopische kleine naaldjes. Bij deze behandeling gebruiken wij de Dermapen, een apparaat dat meerdere naaldjes bevat die de huid penetreren. Hierdoor ontstaan microscopisch kleine gaatjes in de huid. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat niet alleen de huidtextuur verbetert, maar ook de huid in staat stelt zichzelf te herstellen. Het kan daarom gebruik worden bij de behandeling van acne littekens, pigment en veroudering.

Bij microneedling kan er zowel op het gelaat als op de hals en behandeld worden. bij de traditionele behandeling wordt alleen het gelaat behandeld, terwijl dit bij de extended behandeling uitgebreid wordt naar de hals en nek. Dit biedt meer mogelijkheden voor het behandelen van huidproblemen en het verbeteren van de algehele huidkwaliteit.

Een persoonlijk consult voorafgaand aan de behandeling is essentieel om een behandelplan op maat te maken. Afhankelijk van de specifieke behoeften en doelen van uw huid, kan het aantal behandelingen variëren. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend consult.

peeling

Microneedling

Consult

15 min

Gratis

Traditional

60 min

185,-

Extended

85 min

285,-

Neck, Hals

60 min

185,-